Desolderen

Het kan makkelijker!

Voorkant:


Achterkant:

Grapje uiteraard! 🙂 Dit was het resultaat van een soldeerbout met te weinig vermogen. Ik heb een 25W soldeerbout mogen lenen die overduidelijk niet in staat was om de drie dikke koperdraden los te solderen. Met een aansteker wilde het ook al niet goed lukken, dus uiteindelijk maar besloten om de printplaat weg te knippen, aangezien de print daarna toch de vuilnisbak in zou gaan. Weer een goede reden uit de praktijk om een degelijke soldeerbout te kopen!Desoldering made easy!

Front:

Back:

Just kidding ofcourse! 🙂 This was the result of an underpowered soldering iron. The 25W soldering iron wasn’t able to desolder three thick copper wires. So I decided to break away the circuitboard, which wasn’t going to be used again anyway. A good experience to buy proper tools! Not that I owned the soldering iron by the way, I only borrowed it for the removal of some components.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *